Meslek İçi Eğitimlerimiz Başlıyor
28 Nisan 2022 Perşembe
Meslek İçi Eğitimlerimiz Başlıyor

İZMİR OGO OPTİSYENLİK MESLEK İÇİ EĞİTİMLERİ

Eğitimin amacı: Sürekli eğitim ilkesiyle planlanan meslek içi eğitimler ile mesleki bilgilerin güncellenmesi ve optisyenlik hizmet süreçlerinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

Eğitimin belgesi: E-devlet onaylı, dijital, meslek içi eğitim sertifikası verilecektir.

Sertifika vermeye yetkili kurumlardan olan Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM) ile protokol imzalanmıştır. Eğitimlerimizin e-devlet onaylı belgelendirilmesi Optisyen ve Gözlükçülerin kariyer gelişimine katkı sağlayacağı düşünülmektedir.

Eğitim tarihleri: 17 Mayıs -02 Haziran 2022

Eğitim süresi: 3 hafta, haftada 3 gün ikişer saat.

Eğitim formatı: Uzaktan (online) eğitim. Katılımcılara eğitim videolarına 3 ay boyunca erişim imkanı verilecektir.

Eğitim içeriği: Alanında uzman eğitimcilerden 12 farklı konuda toplamda 17 saatlik eğitim verilecektir. En az 16 saatlik eğitimi tamamlayan katılımcılar değerlendirme sınavına gireceklerdir. Sınav uzaktan (online) yapılacak ve iki kez katılma hakkı verilecektir. Sınavda en az 70 puan alan katılımcılar sertifika almaya hak kazanacaklardır. Sertifikalar katılımcıların e-devletine yansıtılacaktır.

Eğitimler eş zamanlı yapılacaktır. Bununla birlikte eğitim videolarına 3 ay boyunca erişim imkanı nedeniyle daha sonra da izlenerek eğitim saatleri tamamlanabilecektir. Bu süre zarfında eğitim saatini tamamlayanlar sınava girebilecektir. Eğitim videolarına Ege Üniversitesi Akademi TV platformundan kullanıcı girişi yapılarak ulaşılacaktır. Başvuru formunu doldurup eğitime katılmaya hak kazanan katılımcıların kullanıcı adı mail adresi, şifresi TC kimlik numarasıdır.

Başvuru: Odamız üye girişi modülünden ‘Meslek İçi Eğitim Semineri Başvurusu’ yapılmalıdır. https://izmir.ogo.org.tr/uye-girisi/
(Başvuru S
on gün 9 Mayıs 2022)