Sorumlu Müdür Kimlik Kartı Hakkında
12 Ocak 2021 Salı
Sayın Üyemiz;

Tüm dünyayı ve Ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 virüs salgınının olumsuz etkileri halen devam etmektedir. Pandemi sürecinde her bir üyemizin mesul olduğu Optisyenlik Müesseselerinde sağlık hizmeti sunumlarını devam ettirip, işlerinin başında olabilmeleri için, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü ile görüşülerek sorumlu müdür kimlik kartı çıkartılması için yapılan müracaatımız olumlu sonuçlanmıştır.

Pandemi sürecinde yaşanabilecek kısıtlamalarda siz üyelerimizin işlerinizin başında olabilmenizi sağlayacak sorumlu müdür kimlik kartınızı alabilmeniz için yapmanız gereken, 05.10.2020 Pazartesi gününden itibaren aşağıdaki dilekçe ile bağlı olduğunuz İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne müracaat etmek, aşağıda belirtilen hesap numarasına kart bedeli olan 51 TL ücreti yatırıp dekontu dilekçeye eklemek ve 2 adet vesikalık fotoğranızı vermeniz gerekmektedir. Mesul müdür ayrılışlarında kartı iade etmeniz gerekmektedir.

NOT: Pandemi sürecinde sorumlu müdür kimlik kartı ile şehir içi ulaşımları ücretsiz sağlayabilirsiniz.

Sorumlu Müdür Kimlik Kartı ücretinin (51 TL) yatırılacağı hesap numarası;

İzmir Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü
Hesap no: T.C. Ziraat Bankası Konak Şubesi
TR44 0001 0007 7600 0010 0055 15

Açıklamaya Mesul Müdür Ad-Soyad, çalışılan Optisyenlik Müessesesi adı, Sorumlu Müdür Kimlik kartı ödemesi yazılması gerekmektedir.

DİLEKÇE ÖRNEĞİ İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.