SGK SÖZLEŞME YENİLEMESİ HAKKINDA DUYURU
24 Ocak 2022 Pazartesi
SGK SÖZLEŞME YENİLEMESİ HAKKINDA DUYURU

Değerli Üyelerimiz;

Birliğimizin Sosyal Güvenlik Kurumu ile yapmış olduğu görüşmeler olumlu sonuçlanmadığından SGK tarafından 30.12.2021 tarihinde yapılan Sosyal Güvenlik Kurumu 2022 yılı sözleşmeleri ile ilgili açıklamaya istinaden “Sosyal Güvenlik Kurumu Görmeye Yardımcı Tıbbi Malzemelerin Teminine İlişkin Sözleşme,” nin 1 Şubat 2022 tarihi mesai bitimine kadar tamamlanması gerekmektedir.

İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ile yaptığımız görüşme sonucu başvuru Dilekçesi ve Sözleşme ücretinin yattığına dair 2 adet banka dekontu tarafımızdan Kuruma teslim edilebilecektir. İsteyen üyelerimiz Kuruma bizzat da müracaat edebilirler.

EK ’te yer alan dilekçe ve 2 adet ödeme dekontu (DEKONTTA MUTLAKA 1335 İLE BAŞLAYAN OPTİK SİCİL NUMARASININ YAZILMASI GEREKMEKTEDİR) ile 31 Ocak 2022 mesai bitimine kadar Oda merkezimize ulaştırmanız gerekmektedir. Dilekçe firma sahibi veya mesul müdür tarafından doldurularak firma kaşesi basılıp ıslak imzalı olmalıdır. 

SGK ile anlaşmalı bankaların şubelerine veya, Beyan usulü sistemini bugün itibariyle internet bankacılığına entegre eden bankaların (Akbank, Denizbank, Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası) internet bankacılığı aracılığıyla, aşağıdaki şekilde, başvuru tipine göre seçim yapılarak ücretlerin yatırılması gerekmektedir.

AÇIKLAMA KISMINA OPTİK ADI, MEDULA OPTİK SİCİLİ NUMARASI, 2022 OPTİK SÖZLEŞME YENİLEME ÜCRETİ YAZILMASI GEREKMEKTEDİR.

İnternet bankacılığı İşlem adımları:
(Akbank, Denizbank, Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası)

Ödemeler: SGK Ödemeleri
Ödeme Türü: Diğer tahsilatlar
Ödeme tipi: Beyan usulü Saymanlık
İl seçimi: ANKARA
Saymanlık adı: GELİR MUHASEBE BİRİMİ (Ziraat Bankasında ULUCANLAR)
Referans Numarası: TC KİMLİK NUMARASI (Şahıs firmalarında) – VERGİ
NUMARASI (Şirketlerde)
Başvuru: 1046 GSS SÖZLEŞME ÜCRETİ
Ödenecek Tutar: 1000,80₺ (2 ADET DEKONT)
Açıklama: 1335**** SİCİL NUMARALI ***** OPTİK 2022 YILI SÖZLEŞME YENİLEME BEDELİ