Sektörün Geleceği ve Tekelleşmeye İzin Vermemek İçin Cimer'den Sesimizi Duyuruyoruz.
23 Şubat 2022 Çarşamba
Sektörün Geleceği ve Tekelleşmeye İzin Vermemek İçin Cimer'den Sesimizi Duyuruyoruz.

LÜTFEN OKUYUNUZ !!!

"ÇOK ÖNEMLİ"

 


Değerli Meslektaşlarımız;

Bilindiği üzere Odalarımızın geniş katılımıyla, titiz ve yoğun çalışmalar neticesinde daha önceden de sizlerle de paylaştığımız Kanun taslağımız hazırlanmıştır.Birliğimiz bünyesinde kanun çalışma grubu oluşturulmuş, sürekli olarak hem Ankarada hem diğer illerde Bakanlarımız ve Milletvekillerimizle gerekli temaslar sağlanarak ihtiyaçlarımız anlatılmış olup taslak dosyamız elden verilmiştir. Meclisimizde de çalışmalarımız devam etmektedir.Mesleğimizi tamamen ticarileştirmek isteyen çok uluslu yapılar; reklam ve internet üzerinden satış serbestliği ve bir adım öteye geçerek optik çerçevelerinin de güneş gözlükleri gibi serbestçe satılabilmesinin önünün açılacağı bir dizi talepleri Kurumlarımıza dayatmaktadır. Ayrıca sektörümüzde kamuoyu gücü kazanabilmek içinde sürekli dezenformasyon yapmaya devam etmektedirler.Kanunumuzun, sizlere sunduğumuz taslaktaki gibi çıkabilmesi ve ortak geleceğimizi inşa edebilmek adına, şu aşamada sizlerinde büyük desteğine ihtiyacımız var. Mesleğimiz için 5 dakikanızı ayırarak ekteki dilekçeyi Cimer'e, mümkünse Sayın Cumhurbaşkanımızın, Bakanlarımızın ve Milletvekillerimizin sosyal medya hesaplarına göndermenizi önemle rica ederiz.

"Geleceğin için bir tuğla da sen koy"

Yönetim Kurulu


Aşağıda sizlerle paylaşılan linkten Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine E-Devlet şifrenizle bağlanarak aşağıdaki adımları izleyerek başvurunuzu yapmanızı önemle rica ederiz.

- CİMER giriş yapmak için tıklayınız..
- Görüş-Öneri Seçeneğini işaretleyiniz..
- Ad Soyadı ve İletişim Bilgilerinizi ve diğer istenen bilgileri eksiksiz doldurunuz ve ilerleyiniz..
CİMER Başvuru Dikçesini kopyalamak için tıklayınız..
- ''Başvuru Detayı'' bölümündeki metin kutucuğuna kopyaladığınız metni yapıştırıp metin yerleşimi unvan, ad-soyad vb. gerekli düzenlemeleri yaparak ilerleyin..
- ''Başvuruyu Tamamla'' bölümünde metin kutucuğunun altındaki bölümden başvuruyu göndermek istediğiniz kamu kurumu olarak Sağlık Bakanlığını seçtikten sonra yasal bilgilendirmeyi okudum, kabul ediyorum kutucuğu işaretleyerek başvurunuzu tamamlayınız..
- Zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.