Sağlık Meslek Mensubu Bilgi Belgesi
18 Nisan 2020 Cumartesi
22 Mayıs 2014 tarih ve 29007 dair yönetmeliğin tanımlar 4. maddesi ikinci fıkrasının b maddesi gereğince “Optisyen-Gözlükçü” Sağlık meslek mensubudur.
Sağlık Meslek Mensubu Bilgi Belgesi
Değerli üyelerimiz,

Sokağa çıkma yasağı günlerinde, mağazasını açmak isteyen üyelerimiz, kontrol esnasında gösterebilmek için SAĞLIK MESLEK MENSUBU BİLGİ BELGESİ hazırladık, bu belgeyi Optisyen-Gözlükçü Bilgi Sistemi Portalı’ndan alabilirsiniz.

Şifresini unutan üyelerimiz, şifre sıfırlamak için;

https://portal.ogo.org.tr/auth-server/resetPassword

linkine tıklayıp, mail adresine şifre oluşturma linkini gönderttikten sonra, gelen mail aracılığıyla şifresini oluşturup Optisyen-Gözlükçü Bilgi Sistemi Portalı‘na giriş yaparak belgeye ulaşabilirler.

Şifresini hatırlayan üyelerimiz ise sisteme girip, belge çıkarmak için;

https://portal.ogo.org.tr

linkine tıklayabilirler.

Bilgilerinize.

İÇ İŞLERİ BAKANLIĞI – AÇIK OLACAK İŞ YERİ, İŞLETME VE KURUMLAR

Genelgede, ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve unlu mamül ruhsatlı iş yerleri ile bu iş yerlerinin sadece ekmek satan bayileri, ilaç, tıbbi cihaz, tıbbi maske ve dezenfektan üretimi, nakliyesi ve satışına ilişkin faaliyetleri yürüten iş yerleri, kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşları, eczaneler, veteriner klinikleri ve hayvan hastaneleri, zorunlu kamu hizmetlerinin sürdürülmesi için gerekli kamu kurum ve kuruluşları ile işletmelerin (Havalimanları, limanlar, sınır kapıları, gümrükler, karayolları, huzurevleri, yaşlı bakım evleri, rehabilitasyon merkezleri, Acil Çağrı Merkezleri, AFAD Birimleri, Vefa Sosyal Destek Birimleri vb.) açık olacağı belirtildi.